Nieuwsoverzicht van 2014
Een overzicht van al ons nieuws in chronologische volgorde. 

Hanse demodag op 11 oktober bij Westyachting

Zaterdag 11 oktober organiseren we, in samenwerking met de Nederlandse Hanse club, de Hanse ‘demodag’. Tijdens deze dag worden er demonstraties en lezingen gehouden over motoronderhoud, zeilen (doeksoorten o.a.) en zeiltrim, masten en masttrim, een nieuw en verbeterd rolfoksysteem, lieren en lierenonderhoud, reddingsmiddelen, B&G-electronica, lijnen (welke soort waarvoor?) en lijnensplitsen, polyester en gelcoat onderhoud en reparatie, poetsen en poetsmiddelen (Riwax). Een vertegenwoordiger van Hanse verteld over het beleid en de ontwikkelingen van de Hanse-groep.

 

Vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur bent u van harte welkom in onze showroom aan de Suderseleane 15 te Workum.

 

Alle deelnemers kunnen actief deelnemen aan de demonstraties en de workshops. Het wordt  uitermate interactief. Bovendien komt B&G met een speciale aanbieding voor alle deelnemers.

 

Heeft u interesse in deelname, meldt u aan via: nederlandsehanseclub@gmail.com

Hanse zeiljachten aanwezig tijdens de Hiswa te water Amsterdam van 2 t/m 7 september

Hanse zeiljachten aanwezig tijdens de Hiswa te water Amsterdam van 2 t/m 7 september

 West Yachting zal present zijn tijdens de Hiswa te water met de Hanse 325 t/m de Hanse 505. Wij nodigen u graag uit onze stand te bezoeken!

Nieuwe Hanse 325 vanuit Greifswald vandaag in Workum gearriveerd.

Nieuwe Hanse 325 vanuit Greifswald vandaag in Workum gearriveerd.

 

Hanse early bird super aanbiedingen

Hanse early bird super aanbiedingen

 Hanse zeiljachten geeft tijdens de maanden juli en augustus 2014 enorme kortingen weg.
Hoe eerder u beslist en besteld, des te gunstiger de kortingen. Laat u verrassen en neem contact met ons op.

oplevering Hanse 415 te Cannes!

 

Yacht and Lifestyle Hindeloopen 17/18 mei 2014

Yacht and Lifestyle Hindeloopen 17/18 mei 2014

Op zaterdag 17 en zondag 18 mei heten wij u graag van 11:00 tot 17:00 uur van harte welkom bij Yacht & Lifestyle Hindeloopen’. De beurs waar u alles voor uw schip en bemanning vindt. 

Bezoek de spectaculaire Yacht Show, de trendy en smakelijke Lifestyle Beurs in de Hindelooper Marktplaats of laat u informeren op de Yacht Service & Refit markt in de Lounge. Alle beurslocaties zijn op loopstand van elkaar te vinden op het terrein van Jachthaven Hindeloopen. Voor de kinderen worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd in de binnentuin en ze kunnen tevens terecht in ons zwembad. Zo maakt u er met het hele gezin een geslaagd dagje uit van.

De entree voor ‘Yacht & Lifestyle Hindeloopen’ is gratis. Wilt u profiteren van beursacties en andere privileges? Meld u zich dan hier voor het evenement aan voor een VIP-kaart. 


Vaar mee op de Hanse 325! 19 april Workum

Vaar mee op de Hanse 325! 19 april Workum

Op zaterdag 19 april krijgt u de kans om mee te varen op de spectaculaire Hanse 325 en te genieten van de sublieme eigenschappen van het zeiljacht.

Er wordt gevaren vanuit de haven van West Yachting in Workum. Aanvang is 9.00 uur en de laatste afvaart is om 17.00 uur. Registreren is mogelijk door ons een mail te sturen (info@westyachting.nl) met uw gegevens en een voorkeurstijd zodat wij u in kunnen plannen.

Wij heten u graag welkom op zaterdag de 19e!

Team West Yachting Workum
0515-540080

Hanse Cup Adriatic 2014

Hanse Cup Adriatic 2014

Deelnemen aan de Hanse Cup Adriatic 2014 met uw eigen - of een gehuurd - Hanse jacht meedoen is weer mogelijk. De race wordt van 17 tot 20 april gehouden. Drie eilanden in de Adriatische zee en vier bestemmingen worden aangedaan.

Dit is uw kans om te genieten van prachtig weer, heerlijke restaurants, exclusieve wijnen en uiteraard schitterende zeiltochten. Dat is wat de driedaagse regatta 'Hanse Cup Adriatic' allemaal belooft te doen. Klik hier voor meer informatie.

HISWA Amsterdam 2014

Over twee weken is de officiële opening van HISWA 2014 in de RAI van Amsterdam. Nederlands bekendste watersportbeurs wordt gehouden van 5 tot en met 9 maart. Natuurlijk zal Westyachting.be niet ontbreken op deze editie van de HISWA.

Wij hopen u op één van deze dagen te mogen verwelkomen. Heeft u nog geen kaartjes? Koop ze dan snel online met € 2,50 korting op het kassatarief! Surf naar: http://bit.ly/1gbbjh8

Hanse 325 Smart Line - nu in Workum te bezichtigen

Hanse 325 Smart Line - nu in Workum te bezichtigen

Met de Hanse 325 Smart Line gaat u veilig en vertrouwd het water op. Zoals u van Hanse gewend bent, is ook dit prachtige jacht standaard uitgerust met een zelfkerende fok en éénlijnsreefsysteem die ervoor zorgen dat u de Hanse 325 Smart Line in uw ééntje kunt bezeilen. Het nieuwe concept geeft u het gevoel van totale vrijheid.

Als importeur van het exclusieve, Duitse Hanse Yachts geeft West Yachting u nu de kans om de scherp geprijsde Hanse 325 Smartline Line met eigen ogen in Workum te bekijken.

HISWA Amsterdam 2014 - geopend!

HISWA Amsterdam 2014 - geopend!

Een uurtje geleden is de Hiswa Amsterdam Boat Show officiëel geopend door Carolijn Brouwer, zeilster van het SCA Damesteam in de Volvo Ocean Race! Bent u als zeilliefhebber ook van 5 tot en met 9 maart van de partij in de RAI van Amsterdam? Zo ja, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de stand van Westyachting.be!