Hanse 575
Hanse 575

Brochure aanvragen

 • Hanse 315 NEW    Hanse 345   
  Hanse 385    Hanse 415   
  Hanse 455    Hanse 505   
  Hanse 575    Hanse 588 NEW   
  Hanse 675   

Bootshow aanvragen


Nieuwsbrief

 • Hanse 315 NEW    Hanse 345   
  Hanse 385    Hanse 415   
  Hanse 455    Hanse 505   
  Hanse 575    Hanse 588 NEW   
  Hanse 675   
 • Algemene nieuwsbrief Algemene nieuwsbrief

Beschrijving

Ideeën van specialisten, ontwerpers en natuurlijk de wensen van de Hanse klanten uit de hele wereld zijn verzameld en de eisen van de toekomstige markt hebben we geanalyseerd. Het resultaat: de Hanse 575. Een jacht waarvan de aanblik alleen al ons van het succes overtuigt. De nieuwe Hanse fungeert niet alleen als afzonderlijk slotstuk van de Hanse 5-serie; het introduceert ook een aantal nieuwe ideeën in de 50 meter plus categorie in zijn geheel. De innovatieve Hanse 575 is trendsetter binnen een keur van belangrijke gebieden zoals: design, functionaliteit, technologie, prestaties, luxe en veiligheid.

Het unieke design van het exterieur verhoogt zeer zeker de standaard. Het bovendek is groter dan de Hanse 545. Het casco prachtig afgewerkt en zo solide als het fundament van een huis. De cockpit is de beste in zijn klasse. Hetzelfde geldt voor het uitzonderlijke concept van verlichting en ventilatie. Tweeëntwintig verzonken luiken, waarvan zes in de leefruimte, zorgen voor daglicht en voeren frisse lucht aan. Nog een paar voorbeelden. De twee tafels in de cockpit kunnen met één druk op de knop worden omgezet in een zonneplateau van 4,6 m². Het zwemplateau wordt bereikt via enkele treden en last but not least: op de achtersteven is een opbergruimte voor de rubberboot met geïntegreerd elektrische launchingsystem! De stuurkolom met geïntegreerde navigatie plotter en regeleenheid voor het entertainmentsysteem kent ook een geheel nieuw design.

Het vergroten van de dekcontouren heeft een aanzienlijke verruiming van de leefomgeving benedendeks tot gevolg en biedt de opvarenden geweldige uxe en comfort. Het interieur kent bijna 1200 combinaties wanneer u besluit tot de aanschaf van de nieuwe Hanse 575 over te gaan. De verschillende houtsoorten voor meubels en vloeren, de verscheidenheid aan stof voor de bekleding en zoveel meer is mogelijk bij het ontwerpen van uw unieke, individuele Hanse.

Benedendeks is ruimte voor 6 comfortabele hutten met daarin 13 slaapplaatsen en maximaal vier natte cellen. De U-vormige salonbank kan in een relaxruimte worden getransformeerd door de tafel elektrisch te verlagen waarmee het een prachtig uitzicht heeft op de verzinkbare flatscreen-monitor. De nieuwe Hanse 575 zet niet alleen een trend – het concept wordt in zijn klasse ook de nieuwe standaard voor de toekomst!

Alle kenmerken die de Hanse jachten zo specifiek maken zijn aangebracht op de nieuwe 575. En dit keer met zelfs nog meer consistentie en perfectie! Ondanks de respectabele lengte van 17,15 m is de Hanse 575 bijzonder goed solo te bezeilen. De stuurman kan vanuit de cockpit alle handeling die nodig zijn om te zeilen en aan te leggen, zelf uitvoeren.

De ver doorgevoerde stabiliteit, snelheid, een effectief T-vormige kiel, het duale roersysteem en het uitgebalanceerde zeilplan - uiteraard met doorgelat grootzeil en de zelfkerende Hanse fok als standaarduitrusting - vormen de basis voor de fantastische zeilprestaties van de Hanse 575.

Foto's Interieur

Foto's Exterieur

Technische eigenschappen

LOA     17.15
Hull length     16.70
LWL     15.15
Beam     5.20
Draft     2.85 or shallow draft 2.25
Displacement approx.     19.500 kg or shallow draft 20.400 kg
Ballast approx.     5.900kg
Engine     107 hp volvo penta
Fresh water approx.     810L
Fuel tank approx.     520L
CE Certificate     A
Mast length above WL approx.     25.30m
Total sail area approx.     160,50 m2
Design     Judel & Vrolijk Design

Video's

Youtube Bekijk video
Youtube Bekijk video
Youtube Bekijk video

Relevante documenten

PDF Specifications
PDF Sailplan
PDF Polar diagram